четвер, 22 березня 2018 р.

20 березня - загальнообласний день читання

     20 березня - обласний  день читання, подія, що стала доброю традицією. В  цей день ми вкотре пригадуємо, що читання це один з найважливіших пріоритетів людини, що формує здібну, творчу особистість, яка спроможна до самореалізації та самовдосконалення.
     До загальнообласного дня читання, який цьогоріч присвячений творчості видатного педагога, доброї та чуйної людини, автора, який написав більше 1500 творів для дітей В.Сухомлинського, юіблітека філія в особі Гарасимишин О.М. організувала для учнів 2 класу Ремезівцівського НВК (класний керівник Криховець Г.Я.) літературну мозаїку, присвячену творчості В.Сухомлинського, а також прочитали для них декілька творів із книжки "Вогнегривий коник". 

     Учні з цікавістю слухали «Говорити без дозволу не треба», «Прогаяний день», «Хто найкращий майстер на землі» -  мудрі та повчальні оповідання, що розповідали  слухачам про магічну силу доброти і чуйності, пробуджували бажання захистити слабшого, допомогти старшим, відповідати за свої вчинки.
    Разом з тим, учні з радістю приймали активну участь у проведені заходу.Щиро дякую класному керівнику за чудову організацію дітей та плідну співпрацю.







Немає коментарів:

Дописати коментар